file

Financiering. Voor uw FUSO Canter

Wanneer u niet direct de volledige aankoopprijs wilt betalen, bieden de Mercedes-Benz Financial Services u interessante alternatieven voor contante aankoop. Uw FUSO-dealer adviseert u graag over de verschillende financieringsproducten en stelt op basis van uw wensen een persoonlijke offerte samen.Standaard financiering

Het alternatief voor contante betaling

file

Een standaard financiering met Mercedes-Benz Financial Services staat voor aantrekkelijke voorwaarden en looptijden volgens u vereisten. Samen met uw FUSO-dealer legt u het bedrag van de aanbetaling en de gewenste contractduur vast. Afhankelijk van de aankoopprijs van uw nieuwe FUSO Canter bepalen deze beide factoren het bedrag van uw maandelijkse afbetaling. En na de laatste afbetaling bent u eigenaar van de FUSO Canter.

 

 

Financiering met slottermijn

Financiële speelruimte optimaal gebruiken

file

U wilt meer speelruimte door lagere maandelijkse afbetalingen? Dan raden wij u de financiering met slottermijn aan. Hierbij leggen we in het financieringscontract een hogere slottermijn vast die u aan het einde van het contract aflost. Tijdens de duur van het contract geniet u van lage termijnen en krijgt u zo financieel meer speelruimte.

 

 

 

Plus3-financiering

Flexibiliteit individueel berekend

file

Met de Plus3-financiering hebt u aan het einde van het contract de keuze tussen drie opties voor het verdere verloop van u en uw FUSO Canter.

 

U beslist of u

 

  1. Uw FUSO Canter na betaling van de slotsom behoudt;

  2. Een vervolgfinanciering afsluit om de slottermijn af te lossen of;

  3. Uw FUSO Canter voor de gegarandeerde restwaarde (1) wilt teruggeven.

 

 


(1) De optie voor teruggave is gebaseerd op een aanvullende overeenkomst bij het Plus3-financieringscontract die direct tussen u en uw dealer wordt gesloten. Hiervoor gelden de daarin overeengekomen terugkoopvoorwaarden.