file

Leasing. Voor uw FUSO Canter

Om de FUSO Canter rendabel te kunnen aanschaffen bieden de Mercedes-Benz Financial Services u aantrekkelijke lease-oplossingen, perfect afgestemd op uw eisen. Uw FUSO-dealer stelt graag een persoonlijk lease-offerte voor u samen op basis van uw wensen.You need to specify the column widths.

Klassieke leasing

Gebruik voor bepaalde duur

file

Bij leasing betaalt u voor uw FUSO Canter alleen wat u tijdens de overeengekomen contractduur gebruikt in het kader van de in het contract vastgelegde kilometerstand. Na afloop van het leasingcontract worden de werkelijk gereden kilometers transparant en fair afgerekend en kunt u uw Canter gewoon voor de gegarandeerde restwaarde aan uw dealer teruggeven. En stapt u naar wens over op een nieuw model. 

 

 

CharterWay ServiceLeasing

Leasing en service in één contract

file

Bespaar kapitaal en capaciteiten met slechts één contract. CharterWay ServiceLeasing combineert alle voordelen van twee producten, namelijk leasing en service. Zo dekt uw maandelijkse afbetaling niet alleen het gebruik van uw voertuig, maar ook de gewenste dienstverlening. Voertuig, service en beheer. Dat alles voor een vast bedrag per maand. Zo kunt u het grootste deel van uw wagenparkkosten regelen en kosten besparen.