Financiële diensten via Mercedes-Benz Financial Services

Vertrouw op een sterke partner – Mercedes-Benz Financial Services. De Canter brengt alles met zich mee voor een succesvol wagenpark: hoog rendement, hoge betrouwbaarheid en flexibiliteit. Kwaliteiten die u uiteraard ook van degene mag verwachten die uw financiële diensten verzorgt. Mercedes-Benz Financial Services is daarvoor de juiste partner. Als specialist in bedrijfswagens zorgen we ervoor dat u ook financieel de nodige bewegingsvrijheid blijft houden, met aantrekkelijke lease-, financierings- en verzekeringsovereenkomsten. Perfect op maat voor uw Canter en uw behoeften.

 

file

Leasing. Voor uw FUSO Canter

 

Om de FUSO Canter rendabel te kunnen aanschaffen biedt Mercedes-Benz Financial Services u aantrekkelijke lease-oplossingen, perfect afgestemd op uw eisen. Uw FUSO-dealer stelt graag een persoonlijk lease-offerte voor u samen op basis van uw wensen.

 

file

Financiering. Voor uw FUSO Canter

 

Wanneer u niet direct de volledige aankoopprijs wilt betalen, biedt Mercedes-Benz Financial Services u interessante alternatieven voor uw aankoop. Uw FUSO-dealer adviseert u graag over de verschillende financieringsproducten en stelt op basis van uw wensen een persoonlijke offerte samen.

 

Verzekering. Voor uw FUSO Canter

 

De FUSO Canter overtuigt op het gebied van veiligheid. Kies met de vrachtwagenverzekering voor een product met een uitgebreide serviceomvang. De verkoopadviseur bij uw FUSO-dealer helpt u graag verder.

 

file