file

Leasing. Voor uw FUSO Canter

Om de FUSO Canter rendabel te kunnen rijden biedt de Mercedes-Benz Financial Services u aantrekkelijke lease-oplossingen, perfect afgestemd op uw eisen. Uw FUSO-dealer stelt graag een persoonlijk lease-offerte voor u samen op basis van uw wensen.You need to specify the column widths.

Klassieke leasing

Gebruik voor bepaalde duur

file

Het leaseaanbod van Mercedes-Benz Financial Services kan een rendabel alternatief voor nieuwe aanschaf zijn. Voor uw Canter betaalt u zo alleen voor een vastgelegde looptijd en kilometerbundel. Dat levert dubbel winst op: de voorwaarden zijn aantrekkelijk en de leasetarieven kunnen als bedrijfskosten fiscaal worden afgetrokken. Na afloop van het contract levert u de Canter gewoon tegen de gegarandeerde restwaarde in bij uw dealer.

 

 

CharterWay ServiceLeasing

Leasing en service in één contract

file

Bespaar met slechts één contract op kapitaal en capaciteiten. CharterWay Serviceleasing biedt u een totaalpakket dat de voordelen van een leasecontract van de Mercedes-Benz Financial Services combineert met onze CharterWay services. Voertuigaanschaf, service en beheer– alles voor een aantrekkelijk vast maandtarief. Zo kunt u het grootste deel van uw wagenparkkosten administreren en daarbij ook nog geld besparen.