We zijn er nog steeds voor je!
FUSO 7,5-tonner
Bepaald (g)een lichtgewicht!
eCanter
De eerste volledig elektrische lichte vrachtwagen
Canter Truck Force
Een specialist voor elke klus
Lokaal nieuws

Een Canter voor elke uitdaging

Op welk gebied u ook actief bent en hoe uw transportwensen er ook uitzien, er is altijd een FUSO Canter die bij u past. Dankzij het grote modelaanbod en de branchegerichte opbouwoplossingen is er een Canter voor iedereen.

 

Er is keuze uit vijf gewichtsklassen, drie cabines, drie motoreen en zes wielbases. Werkt u veel in de stad? Dan is de Canter met smalle standaard cabine de juiste keuze. Met een draaicirkel van 9 m komt u op plekken die voor anderen onbereikbaar zijn. Graag veel zitplaatsen? De dubbele cabine biedt plek aan 6 of 7 personen. Heeft u veel laadvermogen nodig? De 8,55t Canter heeft een bruto laadvermogen van 6 ton. En werkt u veel in zwaar terrein? Dan is de 4x4 geknipt voor u!

 

De Canter is gemaakt om mee te werken

In welke branche u ook actief bent, voor uw dagelijkse werkzaamheden heeft u meer nodig dan alleen een lichte truck. U heeft een specialist nodig. Die uw werk makkelijker maakt, bij zwaar werk, tijdens het rijden of als het krap wordt en er geen doorkomen aan lijkt. Een specialist waar u op kunt vertrouwen.

 

Canter Truck Force

Elke FUSO Canter is een specialist op zijn gebied; de wendbare stadsheld, het onvermoeibare werkpaard en de flexibele alleskunner. Met de FUSO Canter kiest u voor meer efficiency, meer flexibiliteit en meer performance bij elke inzet. 

Optimaal laadvermogen

Werkpaard
Neemt u werk uit handen. Ook bij zwaar werk

Een laadvermogen van zes ton is geen loze belofte. De Canter 8,55 t heeft er in de praktijk geen enkele moeite mee en wordt daarbij dicht op de hielen gezeten door de Canter 7,49 t met een laadvermogen van 5 t. Beide modellen zijn bovendien uiterst wendbaar en lichter dan hun concurrenten. Bij de Canter is het hoge laadvermogen echter niet het enige dat het werk lichter maakt. De lage instap vergemakkelijkt het vele in- en uitstappen, de automatische DUONIC® 2.0-transmissie met dubbele koppeling zorgt ervoor dat er snel geschakeld kan worden zonder vermogensverlies, terwijl de vele opbouwvarianten buitengewone flexibiliteit garanderen. Mocht het laadvermogen tot 6 t echter niet voldoende zijn, dan kan de Canter altijd nog een aanhangwagen met een maximaal aanhangwagengewicht van 3,5 t trekken. Lijkt het werk steeds zwaarder te worden? Niet voor een Canter.
Ongeëvenaarde wendbaarheid

Stadsheld
U komt altijd verder. Ook als het krap wordt

Moet uw bedrijf regelmatig in de stad goederen afleveren? Dan is de Canter 3,5 t de juiste keuze voor u. Met de kleinste draaicirkel in zijn klasse en een cabine van slechts 1,70 of 2 m breed komt u moeiteloos op plekken die voor anderen onbereikbaar zijn. Daarbij hoeft u geen concessies te doen als het om comfort gaat. Alle cabines zijn ruim, terwijl de afzonderlijke wielophanging garant staat voor zowel aangename als dynamische rijervaringen. U zult merken dat de Canter net zo licht rijdt als een personenwagen. En met de langste opbouwlengte in het segment biedt de Canter 3,5 t legio mogelijkheden voor een opbouw op maat. De stad ligt te wachten. De Canter is er helemaal klaar voor.
Onbegrensde mogelijkheden

Alleskunner
Op alles voorbereid. Overal waar het erop aankomt

Sneeuw en ijs? Of zwaar terrein? Het is geen enkel probleem voor de Canter 4×4. Dankzij de vierwielaandrijving is hoge tractie gegarandeerd. Daarvoor zorgt de inschakelbare vierwielaandrijving. Dit komt niet alleen in de winter van pas, maar ook in de stad en op wegen waar klimvermogen wordt vereist. Dankzij het robuuste ladder chassis dat geschikt is voor uiteenlopende opbouwoplossingen en een hoog laadvermogen is de Canter uitermate geschikt om elk seizoen andere werkzaamheden mee te verrichten. Zo is de Canter perfect op alles voorbereid en kunt u hem op alle fronten uitdagen.
Innovatieve efficiëntie

Alle drie de motorvarianten van de Canter voldoen aan de emissienorm Euro VI en rijden zeer zuinig. Het ECOFFICIENCY-pakket zorgt nu standaard voor uiterste milieuvriendelijkheid en optimale efficiëntie. Maar we hebben er niet alleen opgelet dat u met uw Canter tijdens het gebruik bespaart – voor ons staat de Total Cost of Ownership centraal. Daarom bieden wij u een persoonlijk servicepakket om ook de financiering en de bedrijfskosten voor u zo voordelig mogelijk te kunnen vormgeven.

De FUSO Canter. Made for business

Een partner in elke sector. De Canter maakt zich overal nuttig, van hoveniersbranche, pakketdiensten en gemeentewerk tot aan de bouw.

Eén Canter, vele mogelijkheden. Ongeacht in welke branche u actief bent: de Canter biedt u overtuigende oplossingen.

Dankzij de vele modeluitvoeringen en uiteenlopende, praktische opbouwoplossingen, die deels ook af fabriek leverbaar zijn, hebben we beslist de juiste Canter voor u. Zo is de Canter leverbaar met een GVW van 3,5 tot 8,55 ton. Met drie cabinetypen, zes wielbases, een hoog laadvermogen en een kleine draaicirkel overtuigt de Canter in het segment van de lichte tot middelzware trucks.

FUSO – een merk van Daimler
Het succesverhaal van FUSO begon in 1932 in Japan met de B49-minibus. De eerste Canter verliet de productie in 1963 – het begin van een unieke en nog steeds voortdurende modelgeschiedenis. Vandaag de dag is FUSO in meer dan 30 Europese landen vertegenwoordigd. Als een van de grootste fabrikanten van bedrijfswagens in Azië is FUSO sinds 2004 vast onderdeel van Daimler Trucks.

Daimler en FUSO streven met ruim 80 jaar gezamenlijke ervaring in de bedrijfswagenbouw een groot doel na – de ontwikkeling van nieuwe aandrijfsystemen op weg naar uitstootvrij rijden. Met de Canter Eco Hybrid werd in 2006 al een mijlpaal bereikt. In 2010 werd het prototype van onze eerste volledig elektrische vrachtwagen gepresenteerd, de Canter E-Cell. Vier jaar later vond de eerste uitgebreide veldtest met klanten in Europa plaats. Op de IAA 2016 presenteerde FUSO vervolgens het prototype van de FUSO eCanter, gevolgd door de voertuigintroductie in 2017. Sinds 2018 leveren we de eCanter 1.0 aan onze fleetklanten – onze vloot van elektrische vrachtwagens in Europa groeit.

FUSO streeft naar efficiënte, individuele en veelzijdige transportoplossingen, die onze klanten bij hun zakelijke activiteiten ondersteunen. Het bedrijfsmotto luidt: “Ready to deliver. FUTURE TRANSPORTATION NOW.”

Vind uw dealer

Ons persportaal:

google-site-verification: googleaa95e034f47e9e40.html

De Canter is gemaakt om mee te werken.