Daimler Trucks dochter FUSO ondersteunt klanten met verlengde garantie in huidige situatie

Daimler

Stuttgart – In de huidige situatie verlengt Daimler Trucks dochteronderneming FUSO de garantie van de voertuigen om de mobiliteit van de Europese klanten veilig te stellen. Alle garanties die aflopen tussen 15 maart en 15 mei 2020 krijgen van FUSO automatisch twee maanden extra dekking. Dit wordt aangeboden in alle Europese markten.

Hartmut Schick, President en CEO van FUSO en Head of Daimler Trucks Asia, vertelt, “Onze klanten in de transportindustrie werken onverstoorbaar aan de distributie van essentiële goederen zoals levensmiddelen en medische producten. Zij vertrouwen op onze producten om de wereld draaiende te houden terwijl de rest tot stilstand is gekomen. Juist in deze moeilijke tijden willen we hen onze volledige ondersteuning geven en een positieve bijdrage leveren aan de samenleving.”

Trucks en bussen zijn bijzonder belangrijk in de huidige situatie. Commerciële voertuigen voor transport en logistiek moeten juist nu beschikbaar zijn voor de leveringen en de afvoer, net als de hulpdiensten. Daarvoor is het van cruciaal belang dat onze werkplaatsen open blijven waar dat mogelijk is. Waar het organisatorisch mogelijk is - en toegestaan onder de wettelijke en officiële maatregelen – streeft FUSO ernaar haar service netwerk over de hele wereld operationeel te houden. Tegelijkertijd worden alle noodzakelijke maatregelen genomen om de veiligheid van klanten en medewerkers te garanderen bij alle werkplaatsen die open blijven.

 

FUSO_news

Contact:

Jan van Gelderen, +31 (0) 30 247 1325, jan_van.gelderen@daimler.com

 

Meer informatie over FUSO is beschikbaar op:
www.media.daimler.com, www.fuso-trucks.nl, www.daimler-truck.com