Canter vor dem FUSO Werk

FUSO wereldwijd

Vanuit Japan de wereld over

Het merk FUSO heeft vanuit Japan over de hele wereld naam gemaakt als leverancier van robuste en betrouwbare trucks. Alleen al in Azië worden van de Canter jaarlijks zo'n 140.000 stuks gebouwd en over de hele wereld geleverd. Met een aandeel van 89,3% is Daimler AG sinds 2013 de grootste aandeelhouder naast de Mitsubishi Corporation.

 

FUSO in Europa

FUSO is met de Canter in het segment van 3,5 tot 8,55 t vertegenwoordigd in meer dan 30 landen in Europa. De hoofdvestiging voor verkoop en After Sales is in Stuttgart, Duitsland. Voor de Europese markten wordt de Canter in Tramagal in Portugal geproduceerd. Daarbij is meer dan de helft van de ingebouwde componenten en onderdelen van een Canter afkomstig uit Europese productie. Meer dan 800 servicepunten door heel Europa zorgen ervoor dat onze klanten altijd mobiel blijven.


Productie Tramagal voor Europa - vanuit Europa

überfuso_banner2

Sinds 1980 rollen er in de Portugese FUSO fabriek in Tramagal Canters voor de Europese markt van de band. Lees meer over onze productielocatie in Europa.

FUSO en Canter geschiedenis

Succes is een traditie

Het succesverhaal van FUSO begint in 1932 in Japan met de kleine bus B46. 31 jaar later, in 1963, rolt de eerste Canter van de band, waarmee het begin van een unieke voertuiggeschiedenis wordt ingeluid. Er volgen tot op de dag van vandaag ruim vier miljoen voertuigen met maar een doel: het transport op de continenten van deze wereld voor de klant efficiënter en rendabeler te maken. Lees meer over het succesverhaal van FUSO en de Canter.

 

tile-nl-fuso-geschiedenis
tile-nl-canter-geschiedenis