FUSO Canter in Werkstatt

De Canter. Gewoon altijd mobiel

Dankzij onze onderhouds- en klantenservice voor uw Canter kunt u rekenen op snelle, betrouwbare en professionele hulp. We begrijpen dat uw Canter onmisbaar is voor u en uw onderneming. Om die reden voert ons werkplaatspersoneel verwachte onderhouds- en reparatiewerkzaamheden snel en tegen een aantrekkelijke prijs uit. Hierbij worden altijd de geldende arbeidsvoorschriften aangehouden.

 

Service


In heel Europa in goede handen

 

Als specialist voor bedrijfswagens weten wij precies waar het op aankomt: service waar u op kunt rekenen. Met ons dichte servicenetwerk van ruim 800 FUSO partners verspreid door heel Europa, de FUSO onderhoudsmobiliteit voor snelle hulp in geval van nood, de Economy Service voor voertuigen ouder dan vijf jaar en de FUSO verlengdegarantie bent u altijd goed op weg.

 


Originele onderdelen en accessoires


Hoogste kwaliteit 

 

Om uw Canter zo betrouwbaar mogelijk draaiende te houden, zoals u van hem gewend bent, hebt u onderdelen nodig die speciaal op uw Canter zijn afgestemd. Met passie en precisie ontwikkeld door FUSO, bieden FUSO originele onderdelen de hoogste mate van kwaliteit en betrouwbaarheid. Als uw FUSO partner in Europa zorgen wij voor een hoge beschikbaarheid van de onderdelen die u nodig hebt – ook voor oudere modelseries.

 

En als u aantrekkelijke extra's voor uw Canter nodig hebt, kunt u ook meteen een kijkje nemen bij onze speciaal ontwikkelde FUSO accessoires.