originalzubehör_tf1_banner

 

 

Originele accessoires van FUSO

Voor al uw behoeften

 

Voorzie uw Canter van alles wat u nodig hebt: wij bieden talloze opties voor meer comfort, veiligheid en rijplezier.

 

 


FUSO originele onderdelen en oplossingen voor montage achteraf voor de Canter TF1

Hier vindt u de originele onderdelen en de oplossingen voor montage achteraf voor de Canter TF1, om het uiterlijk, het rijcomfort en de functionaliteit van uw FUSO Canter nog verder te verbeteren. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of als u vragen hebt over producten, technische details of prijzen.

 TextielmattenDe textielmatten voor uw FUSO Canter bestaan uit hoogwaardig velours en zijn slipvast.Omdat de FUSO textielmatten de gehele vloer van het voertuig afdekken, verfraait u uw voertuig hiermee aanzienlijk.


RubbermattenDe FUSO rubbermatten bestaan uit robuust en slijtvast natuurrubber. Ze passen precies op de vloer van uw FUSO Canter en kunnen moeiteloos worden aangebracht en verwijderd, zodat reinigen eenvoudig is.

Stoelhoezen ALCANTADe FUSO stoelhoezen “ALCANTA” hebben door hun fluweelzachte suède een elegante uitstraling en bieden optimaal comfort, zonder de intelligente stoelfuncties nadelig te beïnvloeden. De stoelhoezen zijn op maat gemaakt voor uw FUSO Canter en ondersteunen de speciale functies, zoals de geïntegreerde schrijftafel van de dubbele stoel naast de chauffeur.Stoelhoezen VINYLDe FUSO stoelhoezen “VINYL” bieden uw FUSO Canter perfecte bescherming tegen verontreiniging. Ze zijn robuust en olie- en vlekbestendig. De FUSO stoelhoezen VINYL zijn heel geschikt als u werkt in bijvoorbeeld de bouw- of hoveniersbranche.

ZonneschermenDe FUSO zonneschermen bieden de mogelijkheid de cabine af te schermen tegen de zon, bijvoorbeeld als de FUSO Canter in de zon geparkeerd staat.

AchterruitgordijnHet FUSO gordijn voor de achterruit beschermt uw privacy als u een pauze houdt.WinddeflectorDe FUSO winddeflector maakt het zelfs met open ramen mogelijk om zonder tocht te rijden.


DakspoilerDe FUSO dakspoiler wordt op het dak van de cabine aangebracht en is uitstekend geschikt voor gesloten carrosserieën, omdat hij bij het rijden de windgeluiden reduceert en het brandstofverbruik met tot wel 5% kan verlagen.

SpatlappenDe FUSO spatlappen beschermen het voertuig, andere voertuigen en voetgangers tegen opspattende modder en vuil.

ChroomsierdelenMet de FUSO chroomsierdelen geeft u uw eigen FUSO Canter een heel persoonlijke uitstraling. De FUSO chroomdelen bestaan uit drie componenten: chromen paneel voor, sierlijsten van chroom, afdekrooster van chroom.SleephaakMet de FUSO sleephaak kunnen voertuigen veilig worden weggesleept. Bovendien wordt de carrosserie van uw voertuig tegen krassen beschermd en wordt schade aan het chassis voorkomen.

Verwarmde spiegelMet de verwarmde FUSO deurspiegel wordt uw rijcomfort verhoogd, omdat het zicht bij koud weer wordt verbeterd. De bediening vindt plaats via een schakelaar op het dashboard.


VerlengdespiegelsteunDankzij de verlengde FUSO spiegelsteun hebt u bij het manoeuvreren met uw FUSO Canter beter zicht.

OpbouwbevestigingMet de opbouwbevestiging van FUSO kunnen snel en moeiteloos carrosserieën op het chassis worden gemonteerd of verwisseld. Dankzij de opbouwbevestiging van FUSO hoeft niet in het chassis te worden geboord. De bevestigingsmarkering bevindt zich aan de bovenkant van het chassis, om de montage van de opbouw te vergemakkelijken.
Afmetingen: Gewicht: 6-12 kgCerametalix koppelingDe FUSO Cerametalix-koppeling is geschikt voor voertuigen waarbij de koppeling onderhevig is aan een hoge thermische belasting. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het rijden met een aanhangwagen, bij gebruik op bouwplaatsen of bij het distributietransport waar regelmatig wordt gestopt en weggereden. De koppeling verhoogt het overgebrachte koppel, is zeer duurzaam, beschikt over een spiegleuf met een lange levensduur en is uitermate hitte- en slijtagebestendig.AsoverbrengingDe FUSO asoverbrenging is leverbaar met verschillende overbrengingsverhoudingen, zodat de asreductie op de specifieke transporttaken kan worden afgestemd.Asoverbrenging met sperdifferentieelDe FUSO asoverbrenging met sperdifferentieel is leverbaar met uiteenlopende overbrengingsverhoudingen, zodat de asreductie aan de specifieke transporttaken kan worden aangepast. Het sperdifferentieel zorgt er ook voor dat afzonderlijke wielen niet doorslippen.KogelkoppelingMet de FUSO kogelkoppeling kunt u aanhangwagens trekken met uw FUSO Canter.Aanhangwagenvoorziening (achterbumper en elektriciteit)De FUSO aanhangwagenvoorziening bestaat uit twee componenten: achterbumper, elektrische bedrading.Brandstoftank (100 liter)De FUSO brandstoftank van 100 l wordt aan de rechterkant van het chassis gemonteerd op de plaats van de standaard tank van 70 l. Zo wordt uw actieradius vergroot.

Extra brandstoftank (70 liter)De FUSO extra brandstoftank van 70 l voor het model Canter 7C wordt naast de standaard tank van 100 l gemonteerd. Zo wordt uw actieradius nog verder vergroot.Afstandsstuk voor brandstoftankDankzij het afstandsstuk voor de FUSO brandstoftank tussen het chassis en de brandstoftank is bij bredere opbouwunits de vulpijp goed toegankelijk voor het bijvullen van brandstof.

Afsluitbare tankdopDe FUSO afsluitbare tanktop zorgt ervoor dat de diesel veilig is en voorkomt sabotage. Betrouwbaar in alle weersomstandigheden (wordt geleverd met twee sleutels).Schakelaar zonder functieDe FUSO schakelaar zonder functie kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Hij is aangepast aan het design, kan als horizontale en verticale schakelaar in het dashboard worden geïntegreerd en ondersteunt 12 V.PTO (200 Nm) voor direct aangesloten pompenDe FUSO PTO kan een direct aangesloten, gestandaardiseerde pomp gemonteerd volgens DIN ISO 14 aandrijven. De FUSO PTO biedt de technische basis voor uw kipper, kraan of sleepwagen. Hij is aangebracht aan de linkerkant van de transmissie.Motoraansturing buiten de cabineMet de FUSO motoraansturing buiten de cabine kunnen het motortoerental en het toerental van de PTO worden geregeld. De chauffeur hoeft zich hiervoor niet in de cabine te bevinden.