file

Onze service. Uitgebreid, betrouwbaar en snel

Met de moderne apparatuur en diagnosetechnologie in onze werkplaatsen kunnen we de locatie van een eventuele storing snel opsporen. Onze medewerkers werken kostenefficiënt en voeren onderhoudsbeurten uit aan de hand van duidelijke specificaties.MITSUBISHI FUSO GENUINE SERVICE

Genuine Services

Hoogwaardige service en ondersteuning
Betrouwbare ondersteuning en de kwaliteit van het servicenetwerk bepalen hoe goed en hoe lang uw truck blijft presteren. U kunt erop vertrouwen dat onze monteurs de hoogste kwaliteit leveren.
Beschikbaarheid van originele onderdelen
De beschikbaarheid van de vereiste originele onderdelen bepaalt hoe lang uw voertuig stilstaat. Ga naar uw Mitsubishi Fuso dealer voor snelle levering van de originele onderdelen die nodig zijn om uw truck op de weg te houden.
Technologie van topklasse
Mitsubishi FUSO werkt doorlopend aan nieuwe technologieën om uw rijervaring te verbeteren. Onze hoogopgeleide technici zorgen ervoor dat onze technologie steeds up-to-date blijft.

In al onze servicecentra wordt gewerkt volgens dezelfde hoge normen:

 

  • We bieden alle services tegen transparante prijzen

  • We vragen om uw toestemming alvorens meerwerk uit te voeren

 

Dankzij het professionele onderhoud met FUSO originele onderdelen tegen redelijke prijzen blijft uw Canter in topvorm - als u regelmatig de werkplaats bezoekt. We onderwerpen uw FUSO product aan een grondige inspectie. Eventueel vereiste reparaties behoren bovendien tot de aftersalesservice.

 

Als u over een Canter TD Euro III of IV of een TB Euro III beschikt, kunt u eens onze speciaal op oudere voertuigen toegesneden Economy Services bekijken.

 

Servicenetwerk, mobiliteit en garantie
Economy Service en inname van oude voertuigen

Aanschaf van gebruikte voertuigen

Truckstore


De FUSO TruckStore is synoniem aan hoogwaardige gebruikte trucks. De TruckStore is het Europese topadres voor iedereen die een gebruikte truck wil kopen of verkopen. Met 29 vestigingen in 14 landen is dit uw vindplaats voor jonge gebruikte bedrijfswagens van FUSO. Compleet met de vereiste opbouw. Direct klaar voor gebruik. Onze medewerkers begrijpen u, uw sector en uw specifieke wensen en eisen. En ze helpen u om het juiste voertuig en de juiste services te vinden om aan die wensen en eisen te voldoen. Van bak- tot koelwagens. Van financiering tot terugkoop. Met uitgebreide garantiedekking.

 

file