Sorry. We hebben niets gevonden.

  • DE ELEKTRISCHE FUSO eCANTER.
    KLAAR VOOR ELKE BINNENSTAD VAN 2025 EN DAARNA.

    In 2025 zullen meer dan 30 Nederlandse steden zero-emissie zones invoeren. Met de 100% elektrische FUSO eCanter ben je niet alleen verzekerd van toegang tot al deze steden, maar profiteer je ook van een laadvermogen tot 5,1 ton en een actieradius tot 200 km op één acculading. Daarmee rijdt de eCanter voorop in stedelijke distributie met lage onderhoudskosten en een zeer hoge wendbaarheid. Helemaal klaar voor de toekomst van jouw onderneming.

NUL EMISSIES.
Plaatselijk CO2-vrij en stil
TOT 200 KM BEREIK.
Volledig elektrisch en betrouwbaar
4 GEWICHTSKLASSEN.
4,25 T I 6,0 T
7,49 T I 8,55 T
6 WIELBASES.
2.500 mm I 2.800 mm
3.400 mm I 3.850 mm
4.450 mm I 4.750 mm

BEREID JE VOOR OP HET EMISSIELOZE TIJDPERK.

Vanaf 2025 zullen Nederlandse stadscentra vergroenen door de invoering van zero-emissiezones. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat alleen emissieloze voertuigen toegang krijgen tot het hart van deze steden. Een belangrijke stap richting een schonere en leefbare toekomst. Maar ook een uitdagende stap voor alle ondernemers in deze steden.

WAT HOUDT DIT IN VOOR JOUW ONDERNEMING?

Vandaag is het moment om vooruit te kijken en jouw wagenpark voor te bereiden op 2025 en daarna. Welke van jouw bestel- of vrachtwagens zullen beperkingen ondervinden in deze zones, en welke voertuigen krijgen volledige toegang?

MET DE NIEUWE FUSO ECANTER BEN JE KLAAR VOOR VOLGEND JAAR.

Klaar voor de komst van zero-emissieszones in Nederlandse steden, ben je met de nieuwe FUSO eCanter. Ontworpen met oog op duurzaamheid, komt deze elektrische eCanter in maar liefst 46 verschillende varianten die aansluiten op elke behoefte. Of het nu gaat om lichte distributie of zware vracht, de FUSO eCanter levert een oplossing voor elke onderneming en behoefte, zonder in te leveren op prestaties of betrouwbaarheid.

Met de FUSO eCanter is je onderneming klaar voor 2025 en voor een groenere toekomst.