Sorry. We hebben niets gevonden.

  • DE CANTER BLOG.
    KLAAR VOOR ENTERTAINMENT.

    Voertuig, technologie, mensen

logo

ERVARING.
DE CANTERVERHALEN.

  • Alles
  • Canteratwork
  • eCanter
  • FUSO

EUROPAK INTERNATIONAL BV MAAKT BEDRIJFSVOERING DUURZAMER MET DE NIEUWE FUSO eCANTER

Handelsonderneming Europak heeft als een van de allereerste bedrijven in Nederland de nieuwe volledig elektrisch aangedreven FUSO eCanter in gebruik genomen.

eCanter

FUSO CANTER MET KIEPENDE SNIPPEROPBOUW MET KIST VOOR STER BOOMVERZORGING

Ster Boomverzorging uit Abcoude is als bedrijf gespecialiseerd in het werk in en rondom bomen. Van aanplanten tot het rooien van bomen, Ster verzorgt het allemaal. Ster Boomverzorging opereert op het moment in Amsterdam-West, waar alleen al 12.500 bomen gesnoeid moeten worden.

FUSO

IN SERIE. FUSO VIERT PRODUCTIESTART VAN DE NEXT GENERATION eCANTER

“Met deze dag schrijven we een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Mitsubishi FUSO Truck Europe. Want vandaag begint de serieproductie van de Next Generation eCanter”, kondigde Arne Barden, CEO van Mitsubishi FUSO Truck Europe (MFTE), trots aan voor meer dan 100 gasten uit de politiek, het bedrijfsleven en de pers.

eCanter

Canter in detail

Met FUSO Europe kregen het merk en de Canter ongeveer 20 jaar geleden een nieuwe verkooporganisatie in Duitsland als onderdeel van Daimler Trucks. Erk Roennefarth, nu Head of Marketing & Product Management Europe, werkt sindsdien bij het bedrijf – en weet het een en ander over exoten, pionierswerk en Canter-liefde.

FUSO

Groene vingers omhoog

Schellheimer Garten- und Landschaftsbau GmbH maakt de tuindromen van haar klanten waar. Voor transporttaken vertrouwen de professionals in de tuin- en landschapsarchitectuur op de FUSO Canter.

Canteratwork

Toekomst nu al

De eerste zuiver elektrisch aangedreven FUSO eCanter uit de serieproductie die in Europa op de weg komt, is nu in gebruik bij de logistieke giganten DHL, DB Schenker, Rhenus en Dachser.

Canteratwork
eCanter
FUSO

Duurzaam bierblikje

Een volledig elektrische FUSO eCanter met een speciale tankwagenopbouw levert emissievrij en geruisloos Heineken bier in Amsterdam.

Canteratwork
eCanter

Laatste mijl

Met de volledig elektrische FUSO eCanter realiseert PostNL de ideale versie van binnenstedelijk distributievervoer – lokaal emissievrij en fluisterstil.

Canteratwork
eCanter

Openbare diensten

De Technische Betriebe Konstanz (TBK) zorgt voor het onderhoud en de verzorging van de openbare ruimte in de stad. Het team van het gemeentebedrijf omvat ook verschillende FUSO Canters.

Canteratwork