Sorry. We hebben niets gevonden.

  • DE KANS. KLAAR VOOR ELKE TAAK, IN WELKE BRANCHE DAN OOK.

    Distributievervoer, bouwnijverheid, tuinaanleg, gemeentelijk gebruik

logo

BESTE KEUZE. DE CANTER INDUSTRIE OPLOSSINGEN.

WENDBAAR EN COMFORTABEL.
DE FUSO CANTER IN HET DISTRIBUTIEVERVOER.

Door zijn compacte afmetingen is de Canter ideaal voor levering en service in de stad en de stedelijke omgeving. Als Canter 3,5 t biedt hij een draaicirkel van 10,2 m, onovertroffen in zijn klasse. Tegelijkertijd kan het, afhankelijk van het lichaam, een hoog laadvolume bieden.

De Canter bewijst zijn praktisch nut bijvoorbeeld door zijn voordelige interieurconcept, dat een grote toegangsbreedte mogelijk maakt. Met zijn moderne assistentie- en veiligheidssystemen draagt de Canter ook bij tot meer verkeersveiligheid. De volledig elektrische FUSO eCanter is beschikbaar voor lokaal emissievrije stadslogistiek, waar in steeds meer gebieden vraag naar is.

ROBUUST EN EFFICIËNT.
DE FUSO CANTER IN DE BOUWSECTOR.

De Canter voor gebruik op de bouwplaats is sterk, dankzij het torsiebestendige stalen ladderframe. Maar hij kan ook gemakkelijk veel aan, dankzij zijn bijzonder hoge laadvermogen als Canter 7,5 t en Canter 8,55 t. Voor tijdelijke extra tractie kan de Canter in de 4×4-variant met selecteerbare vierwielaandrijving onovertroffen zuinigheid bieden.

Met drie cabinevarianten van verschillende afmetingen, afhankelijk van het tonnage, maakt de Canter bijzonder compacte buitenafmetingen mogelijk, evenals een grotere behoefte aan zitplaatsen. Direct achter de cabine bieden de FUSO fabrieksopbouwen voor diepladers en kippers op verzoek een ongecompliceerde complete voertuigoplossing.

PRAKTISCH EN FLEXIBEL.
DE FUSO CANTER IN TUINIEREN EN LANDSCHAPSARCHITECTUUR.

Op de smalle parkweg of met een bemanning van maximaal zeven personen aan boord, de Canter is er. Drie verschillende cabinevarianten, die afhankelijk van de tonnage kunnen worden gekozen, bieden een oplossing op maat. In de Canter 3.5 t geeft de onafhankelijke ophanging alle inzittenden een extra dynamische en veilige rijervaring.

Dankzij het robuuste stalen ladderframe met C-profiel kan de Canter ook bijna alles aan, en het trekvermogen van maximaal 3,5 ton zorgt voor nog meer flexibiliteit bij het plannen van transporten. De Canter is ook een ideaal draagvoertuig voor kranen, waardoor zelfstandig laden en lossen direct op het terrein mogelijk is, zelfs met zwaardere goederen.

VEELZIJDIG EN BETROUWBAAR.
DE FUSO CANTER IN GEMEENTELIJK GEBRUIK.

De enorme veelzijdigheid van de Canter voor alle tonnages en modellen is de beste voorwaarde voor het brede scala aan transporttaken die zich in de zomer en winter in een gemeente voordoen. In de 4×4-variant met selecteerbare vierwielaandrijving combineert de Canter op heel bijzondere wijze vraaggerichte flexibiliteit en verbruiksgerichte zuinigheid. Met zijn drie verschillende cabinevarianten, afhankelijk van de tonnage, combineert hij ideale ruimte met compacte buitenafmetingen.

De Canter biedt al aanpasbare comfortfuncties voor de bestuurder af fabriek en heeft nog meer uitrustingsmogelijkheden. Bovendien ondersteunen moderne assistentie- en veiligheidssystemen in de Canter de bestuurder en dragen ze bij tot meer veiligheid voor andere weggebruikers.

EERSTE ADRES.
HET CANTER DEALER- EN WERKPLAATSNETWERK.

De FUSO Canter is een product van Daimler Truck AG en is verkrijgbaar in 32 Europese landen.
In heel Europa bieden meer dan 800 steunpunten van het Mercedes-Benz servicenetwerk advies,
verkoop, onderhoud en reparatie van alle aan de Canter gerelateerde diensten in de hoogste kwaliteit.

VERDERE INFORMATIE. MEER UIT DE CANTER.