Sorry. We hebben niets gevonden.

 • eSERVICE LEASING.

EENVOUDIGE EN SOEPELE ELECTRIFICATIE VAN UW WAGENPARK.

Met de eService Leasing van onze leasemaatschappij Daimler Truck Financial Services profiteren onze klanten van een zorgeloze oplossing die de overgang naar een duurzamere toekomst ondersteunt.

De maandelijkse termijnen van eService Leasing omvatten beiden: de volledig elektrische eCANTER én reparatie en onderhoud.

EÉN MAANDTERMIJN: MINDER WERK EN VOORSPELBARE KOSTEN

 • Vast maandbedrag gedurende de hele lease periode
 • Service oplossingen op maat
 • Het hele jaar een onderhouden eCanter

 

Toekomstige ontwikkelingen zullen dit allesomvattende en zorgeloze pakket uitbreiden tot een nog vollediger ecosysteem.

 • GOEDE BUSINESS.
  FUSO FINANCIERING.

  De Daimler Truck Financial Services Group begrijpt de behoeften van zijn klanten en biedt voor de FUSO Canter interessante alternatieven voor contante aankoop. Klanten kunnen bij hun FUSO-dealer terecht voor uitgebreid advies over de verschillende financieringsproducten en het opstellen van een individuele offerte.

 • HALF HUREN.
  DE FUSO LEASING.

  Voor een voordelige aanschaf van een nieuwe FUSO Canter biedt de Daimler Truck Financial Services Group aantrekkelijke leaseoplossingen – perfect afgestemd op de eisen van de betreffende klant. Klanten kunnen bij hun FUSO-dealer leasingaanbiedingen op maat krijgen.

 • VOOR REDENEN.
  DE FUSO VERZEKERING.

  De FUSO Canter overtuigt op het gebied van veiligheid. Maar het is nog altijd beter het zekere voor het onzekere te nemen. Met de vrachtwagenverzekering vertrouwen FUSO-klanten in ieder geval op een product waarvan de omvang van de voordelen ook overtuigend is. Productadvies en verkoop worden verzorgd door FUSO-dealers.