Sorry. We hebben niets gevonden.

 • FUSO VERZEKERING.
  KLAAR VOOR ALLE GEVALLEN.

  Verzekeringsaanbod

logo

MET ZEKERHEID.
DE FUSO VERZEKERING.

Vertrouw onze verzekeringen aan uw FUSO toe. Herstel en onderhoud wordt bij uw eigen vertrouwde dealer gedaan met nieuwe, originele onderdelen. Uw FUSO blijft zo als nieuw en behoudt zijn waarde.

Profiteer met de bedrijfswagenverzekering van een verzekeringspakket dat perfect op u en uw bedrijf is afgestemd. Uiteraard profiteert u van meer voordeel bij langere schadevrije jaren.

 • FINANCIËLE LEASE
  DE SNELSTE WEG NAAR EIGENDOM.

  Als het voertuig na betaling van de laatste termijn uw eigendom moet worden. De rechtstreekse route naar eigendom. Dit is de perfecte manier om een FUSO Canter te kopen als u uw volledige eigendom wilt opbouwen en de totale kosten over een vaste periode wilt spreiden.

 • MAXIMALE MOBILITEIT.
  OPERATIONELE LEASE.

  Als u uw Fuso Canter wilt gebruiken zonder eigenaar te zijn. De oplossing voor diegenen die een Fuso Canter willen gebruiken voor een bepaalde periode, met lagere maandelijkse huurtermijn en zonder zorgen of verplichting om het voertuig te kopen.

 • eSERVICE LEASING.

  Met de eService Leasing van onze leasemaatschappij Daimler Truck Financial Services profiteren onze klanten van een zorgeloze oplossing die de overgang naar een duurzamere toekomst ondersteunt.