Sorry. We hebben niets gevonden.

 • FUSO FINANCIERING.
  KLAAR VOOR ADVIES.

  Financieringsmodellen

logo

GOEDE BUSINESS. FUSO FINANCIERING.

 • FINANCIËLE LEASE.

  DE SNELSTE WEG NAAR EIGENDOM.

  Als het voertuig na betaling van de laatste termijn uw eigendom moet worden. De rechtstreekse route naar eigendom. Dit is de perfecte manier om een FUSO Canter te kopen als u uw volledige eigendom wilt opbouwen en de totale kosten over een vaste periode wilt spreiden.

  De verkoopadviseur bij uw FUSO dealer is niet alleen uw contactpersoon bij de koop van uw nieuwe bedrijfsvoertuig. Hij adviseert u tevens uitgebreid en deskundig als u de koopprijs voor uw nieuwe bedrijfswagen in termijnen wenst te betalen. In samenwerking met Daimler Truck Financial Services ontvangt u bij uw dealer een maatwerkoplossing voor de financiering.

 • OPERATIONELE LEASE.

  MAXIMALE MOBILITEIT.

  Als u uw FUSO Canter wilt gebruiken zonder eigenaar te zijn. De oplossing voor diegenen die een FUSO Canter willen gebruiken voor een bepaalde periode, met lagere maandelijkse huurtermijn en zonder zorgen of verplichting om het voertuig te kopen.

  Als ondernemer weet u maar al te goed hoe belangrijk het is om financieel flexibel te zijn. De koop van een nieuwe – of tweedehands – truck belast uw liquiditeit. Als u echter least, kunt u uw beschikbaar kapitaal voor iets anders aanwenden. Uw verkoper bij uw FUSO Canter dealer geeft u graag nadere informatie en brengt een maatwerk leaseofferte voor u uit.

 • STANDAARDFINANCIERING: DE KLASSIEKER ONDER DE BEDRIJFSWAGENFINANCIERINGEN.

  Met een standaardfinanciering hebt u snel en eenvoudig grip op het stuur van uw nieuwe FUSO – en op uw financiën. U kunt vanaf het begin met inzichtelijke kosten calculeren. En met betaling van de laatste termijn is het voertuig van u.

  Variabele aanbetaling en gelijkblijvende maandelijkse termijnen.

  Samen met uw verkoper legt u vast hoe hoog uw aanbetaling wordt en hoe lang uw financieringsovereenkomst loopt. Zo bepaalt u gezamenlijk de hoogte van uw maandelijkse financieringstermijn, die dan tijdens de gehele looptijd van de overeenkomst constant blijft.

  Geen kilometerbeperking.

  Bij een standaardfinanciering heeft het aantal kilometers dat u tijdens de looptijd van de overeenkomst met uw FUSO rijdt, geen invloed op de hoogte van uw maandelijkse financieringstermijnen.

 • FINANCIERING MET SLOTTERMIJN: VERLAAGT UW MAANDELIJKSE TERMIJNEN.

  Wilt u de maandelijkse kosten voor uw bedrijfswagenfinanciering minimaliseren, om uw financiële speelruimte te maximaliseren? Dan adviseren we u een financiering met slottermijn.

  Lagere maandelijkse termijnen door gebruik te maken van een slottermijn.

  Met uw dealer legt u de verhoogde slottermijn vast en u profiteert zo gedurende de gehele looptijd van de overeenkomst van lage maandelijkse termijnen.

  Geen kilometerbeperking.

  Bij een financiering met slottermijn heeft het aantal kilometers dat u tijdens de looptijd van de overeenkomst met uw FUSO Canter rijdt, geen invloed op de hoogte van uw maandelijkse termijnbedragen.

 • MET ZEKERHEID.
  DE FUSO VERZEKERING.

  De FUSO Canter overtuigt op het gebied van veiligheid. Maar het is nog altijd beter het zekere voor het onzekere te nemen. Met de vrachtwagenverzekering vertrouwen FUSO-klanten in ieder geval op een product waarvan de omvang van de voordelen ook overtuigend is. Productadvies en verkoop worden verzorgd door FUSO-dealers.

 • MAXIMALE MOBILITEIT.
  OPERATIONELE LEASE.

  Als u uw Fuso Canter wilt gebruiken zonder eigenaar te zijn. De oplossing voor diegenen die een Fuso Canter willen gebruiken voor een bepaalde periode, met lagere maandelijkse huurtermijn en zonder zorgen of verplichting om het voertuig te kopen.

 • eSERVICE LEASING.

  Met de eService Leasing van onze leasemaatschappij Daimler Truck Financial Services profiteren onze klanten van een zorgeloze oplossing die de overgang naar een duurzamere toekomst ondersteunt.