Sorry. We hebben niets gevonden.

 • FUSO LEASING.
  KLAAR VOOR KANSEN.

  Leasemodellen

logo

MAXIMALE MOBILITEIT.
OPERATIONELE LEASE.

Als u uw Fuso Canter wilt gebruiken zonder eigenaar te zijn. De oplossing voor diegenen die een Fuso Canter willen gebruiken voor een bepaalde periode, met lagere maandelijkse huurtermijn en zonder zorgen of verplichting om het voertuig te kopen.

Als ondernemer weet u maar al te goed hoe belangrijk het is om financieel flexibel te zijn. De koop van een nieuwe – of tweedehands – truck of bus belast uw liquiditeit. Als u echter least, kunt u uw beschikbaar kapitaal voor iets anders aanwenden. Uw verkoper bij uw Fuso dealer geeft u graag nadere informatie en brengt een maatwerk leaseofferte voor u uit.

 • MET ZEKERHEID.
  DE FUSO VERZEKERING.

  De FUSO Canter overtuigt op het gebied van veiligheid. Maar het is nog altijd beter het zekere voor het onzekere te nemen. Met de vrachtwagenverzekering vertrouwen FUSO-klanten in ieder geval op een product waarvan de omvang van de voordelen ook overtuigend is. Productadvies en verkoop worden verzorgd door FUSO-dealers.

 • FINANCIËLE LEASE
  DE SNELSTE WEG NAAR EIGENDOM.

  Als het voertuig na betaling van de laatste termijn uw eigendom moet worden. De rechtstreekse route naar eigendom. Dit is de perfecte manier om een FUSO Canter te kopen als u uw volledige eigendom wilt opbouwen en de totale kosten over een vaste periode wilt spreiden.

 • eSERVICE LEASING.

  Met de eService Leasing van onze leasemaatschappij Daimler Truck Financial Services profiteren onze klanten van een zorgeloze oplossing die de overgang naar een duurzamere toekomst ondersteunt.