eCanter

FUSO eCANTER. STIL EN PLAATSELIJK EMISSIEVRIJ. TRANSPORTEERT UW LOGISTIEK NAAR DE TOEKOMST.

Verstedelijking is een belangrijke mondiale trend: steden ontwikkelen zich in hoog tempo tot megasteden, die met verschillende problemen te kampen hebben, zoals geluidshinder, uitlaatgassen, enz. Een ander gevolg van deze stedelijke ontwikkeling is een immense vraag naar goederen.

Kortom, vrachtwagens zijn en blijven een onmisbare ruggengraat van de samenleving.

Daar kunnen we niets aan veranderen, maar we kunnen wel bepalen hoe ze worden bestuurd. De FUSO eCanter is een van de eerste volledig elektrische trucks in kleine serieproductie, speciaal ontwikkeld voor binnenstedelijk last-mile distributietransport.

Als voertuig van 7,49 ton heeft hij een actieradius van meer dan 100 km, een vermogen van 129 kW en een laadvermogen van 4,15 ton op het chassis.

 

eCanter Infografik

AL MEER DAN 3 MILJOEN LOKALE EMISSIEVRIJE KILOMETERS AFGELEGD

De eCanter is sinds 2018 in Europa in gebruik en heeft nu al meer dan 3 miljoen lokaal emissievrije kilometers afgelegd voor onze klanten.

 

De FUSO eCanter is het resultaat van intensief onderzoek en tests bij klanten, een revolutie waar we al jaren aan werken. Het markeert het begin van een wereld die duurzame en betrouwbare vervoersoplossingen ontwikkelt en omarmt ten voordele van de samenleving en de planeet.

 

eCanter Collage

DE VOLGENDE GENERATIE –
VAN KLANTGEBRUIK DIRECT IN ONTWIKKELING.

De ervaring die onze klanten, waaronder DB Schenker, DPD, Dachser en andere toonaangevende bedrijven, hebben opgedaan met het krachtige model van de kleine serie eCanter vloeit rechtstreeks terug naar FUSO, waar de gegevens worden geëvalueerd en verwerkt in de ontwikkeling van het serievoertuig.

 

Het doel: wanneer de eCanter in serieproductie gaat, moet hij nog preciezer zijn afgestemd op de klant en zijn dagelijks gebruik.

DOWNLOADS